Ett bättre bröd

4,5-5 dl havregryn

1 dl krossat bovete

1 dl krossade linfrön

1 dl pumpakärnor

1 dl solroskärnor

3,5 dl lättfil

1 dl honung eller sirap

1 tsk seltin (salt)

1 tsk kanel

1 tsk kardemumma

1 tsk bikarbonat

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt lättfilen och sirapen. Forma ca12 pannbiffliknande bröd och lägg på bakplåtspapper på en plåt.

Grädda i nedre delen av ugnen 15 minuter i 225 grader.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Line

På bloggen tjatar jag om precis allt! Det jag anser att jag är bra på, saker som ligger varmt om hjärtat, men även saker jag kanske egentligen borde hålla tassarna ifrån. Enjoy.

RSS 2.0